Vend

Festivali i Ditës së Ngjyrave zhvillohet në Prishtinë, vend me një histori të shkëlqyeshme. Shtë një zonë lehtësisht e arritshme dhe ka parkim të përshtatshëm!

ADRESË

PRISHTINE

TELEPHONE

EMAIL

info@colourdayfestival.com