Presale i shitjes së biletave filloi!

BILETË E PRESALE
E disponueshme tani
2000LEKË
11 & 12 QERSHORBlej
Paketa e biletave perfshin:
1 x bileta
1 x qese ngjyre
BILETË E RREGULLT
E disponueshme së shpejti
3000LEKË
11 & 12 QERSHOR
Paketa e biletave perfshin:
1 x bileta
1 x qese ngjyre
BILETA E BLERË NË HYRJE
E disponueshme në 11 & 12/6
4000LEKË
3000LEKË (12 QERSHOR)
Paketa e biletave perfshin:
1 x bileta
1 x qese ngjyre

Vendodhja

Colour Day Festival do të zhvillohet në Sheshin “Nënë Tereza” ku janë mbajtur me dhjetra koncerte dhe evente nga më të ndryshmet. Sheshi “Nënë Tereza” është i aksesueshëm nga transporti publik, pranë tij ka gjithashtu hapsira parkimi.

ADRESË

Sheshi Nënë Tereza
Tirana, Albania

TELEFON

+355 67 204 7800

EMAIL

albania@colourdayfestival.com